10 TAKEN DIE OP DE DAG VAN DE VERHUIZING MOETEN WORDEN UITGEVOERD

Gefeliciteerd! Na weken van plannen en voorbereiden van uw verhuizing bent u eindelijk over de finish en de drempel van uw nieuwe woning gekomen. Neem een minuutje de tijd om te decomprimeren en geef jezelf een schouderklopje dat al het zware tillen eindelijk gedaan is. Maak het je nog niet te comfortabel, want de dag is nog niet voorbij. Zorg ervoor dat u onze lijst met 10 verhuisdagtaken hieronder invult, zodat u de overgang naar uw nieuwe ruimte zo soepel mogelijk kunt laten verlopen.

1. Controleer uw nutsbedrijven
Het laatste wat u wilt doen is verhuizen naar een huis zonder stromend water, gas, warmte/AC of elektriciteit. Controleer of alle nutsvoorzieningen in orde zijn en neem bij problemen contact op met het bedrijf om u te helpen.

2. 2. Sorteer uw dozen
Als u gebruik maakt van een professionele verhuisservice, zullen uw dozen waarschijnlijk in de juiste kamer staan, maar het kan geen kwaad om te controleren of de dozen in de juiste kamers staan om het uitpakken te vergemakkelijken.

3. 3. Pak uw spullen uit
Pak al uw belangrijke zaken uit, zoals kleding, toiletartikelen, schoonmaakmiddelen, beddengoed, enz. Dit zijn items die u direct gaat gebruiken, dus het is belangrijk om ze toegankelijk te houden.

4. 4. Schoonmaken
Voordat u begint met uitpakken, geef uw huis een snelle schoonmaakbeurt om zich te ontdoen van vuil of puin van de verhuizing. Een schone ruimte maakt het uitpakken veel gemakkelijker en minder belastend.

5. 5. Inchecken bij familie
Geef goede familie en vrienden een belletje om hen te laten weten dat je officieel bent ingetrokken. Praat met uw echtgeno(o)t(e) of kinderen over hoe ze zich voelen bij de verhuizing, want bewegen kan fysiek en emotioneel voor iedereen belastend zijn. Bespreek uw takenlijst en wijs taken toe aan familieleden.

6. 6. Zorg voor huisdieren
Verhuizen kan bijzonder stressvol zijn voor huisdieren, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw huisdier goed wordt verzorgd tijdens de inloopdag. Zorg ervoor dat er een badkamer en een eet- en slaapruimte duidelijk voor hen is ingericht. Let de komende dagen op het gedrag van uw huisdier. Als ze lethargisch zijn, niet eten of te veel lawaai maken, kan het verstandig zijn om uw dierenarts te raadplegen over wat u kunt doen om de overgang voor hen te vergemakkelijken.

7. 7. Maak uw bed klaar
Aan het einde van de dag zult u absoluut uitgeput zijn, dus het is een zeer belangrijke taak om uw bed klaar te hebben om in te slapen.

8. 8. Eten Diner
Een verhuizing zal niet soepel verlopen als je honger hebt! Zorg ervoor dat je pauzes neemt en eet. Bestel afhaalmaaltijden of bereid hier een van deze snelle verhuisdagsmaaltijden.

9. Neem een douche
Na een volledige dag van bewegen en proberen zich te vestigen in uw nieuwe huis, neem dan aan het einde van de dag wat tijd om al uw douchebenodigdheden uit te pakken en een lekkere ontspannende douche of bad te nemen. Dit maakt het slapen die nacht een stuk makkelijker.

10. 10. Adem, en neem het langzaam aan
Het is niet meer dan normaal om alles in één dag te willen doen, zodat u kunt genieten van het leven in uw nieuwe huis, maar dit is onrealistisch en stressvol. Neem de tijd om uit te pakken, neem pauzes en ga op een realistische manier te werk. Doe wat je kunt en doe je best om jezelf niet te overbelasten. Probeer misschien een snelle checklist samen te stellen van wat u de komende dagen wilt laten invullen.

One thought on “10 TAKEN DIE OP DE DAG VAN DE VERHUIZING MOETEN WORDEN UITGEVOERD”

Comments are closed.