Waarom kiezen voor een Home Security System

De afgelopen jaren zijn slimme huisbeveiligingssystemen steeds populairder geworden. We kunnen ons huisalarm op afstand aanzetten, controleren of alles in orde is door de bewakingscamera’s live te bekijken en zelfs uw verwarming klaarzetten voor als u weer thuis bent.

Als er een paar van u in het huishouden zijn, kunt u allemaal de Yale Smart Home app voor uw systeem installeren als u het in uw huis laat installeren, dan kan degene die het eerst thuiskomt, het snel uitzetten voordat hij de deur binnenloopt. Het betekent ook dat als iemand het alarm vergeet in te stellen, u dit op uw telefoon kunt zien en het alarm snel kunt inschakelen om uw huis te beveiligen, zodat u zich gerust kunt stellen.

Het is niet alleen de veiligheid van uw huis dat slimme alarmen een impact hebben op, maar ook op uw kinderen. Als ze alleen van school naar huis lopen en u bent nog steeds van plan om aan het werk te gaan wanneer ze thuis moeten komen, kunt u het beveiligingssysteem zo instellen dat u weet dat ze veilig zijn aangekomen. De mogelijkheid om de camera’s live te bekijken op uw telefoon betekent ook dat u uw honden kunt controleren terwijl u weg bent.

Bij branddetectie My Home kunnen we Smart Home beveiligingssystemen leveren en installeren, inclusief alarmen, CCTV en slimme deursloten waarmee u uw voordeur kunt vergrendelen en openen zonder dat u sleutels nodig hebt. Een van de grootste voordelen van slimme huisbeveiliging als de gemoedsrust en controle die u hebt over uw huis, waar u ook bent. De Yale Smart Home Hub is de complete oplossing die u in staat stelt om pushmeldingen te ontvangen wanneer er iets ongewoons wordt gedetecteerd, u kunt ook alle andere Yale Smart Home apparaten hierop aansluiten, zoals stekkers, zodat u in staat bent om verlichting en apparaten op afstand in te schakelen.

Als u geïnteresseerd bent in meer informatie en hoe u de beveiliging van uw huis kunt overnemen, zelfs als u weg bent, kunt u ons contacteren voor een gratis prijsofferte